Je verdient,respect,door het te geven

Referenties

Na vele jaren samenwerking met deze twee zeer bijzondere en toffe dames besloot ik een coaching traject in te gaan om mezelf nog beter te leren kennen en vooral mijn wensen in een nieuwe uitdaging. Met onwijs veel plezier heb ik 5 sessies gevolgd waarbij ik met mooie opdrachten steeds dichter bij mezelf ben komen te staan en besluiten heb kunnen nemen voor mijn toekomst op de arbeidsmarkt en prive. Vooral de laatste opdracht was er een met een gouden randje. Zet op papier je gedachten als je straks ouder bent en in je schommelstoel zit en terugkijkt op je leven, waar ben je trots op………………. Ik raad iedereen dit aan. Ik heb dankzij deze training hele mooie besluiten genomen waar ik 100% achter sta en met volle teugen van ga genieten. Dank daarvoor Margreet.

Monique
2018
_____________________________________________________________________________

Margreet heeft mij geholpen weer opnieuw te zien wat voor mij belangrijk is in een baan. In enkele sessies en met interessante en verrassende huiswerkopdrachten, liet zij mij zelf concluderen waar mijn kracht ligt en hoe ik die het beste in kan zetten in mijn werk. En hoe ik mijn werk zélf interessant kan houden, ook nu ik al weer jaren bij hetzelfde bedrijf werk. We hadden een goede klik, ik vertrouwde Margreet volledig en enkele van haar opmerkingen en tips zullen me voor altijd bijblijven.

Diana
2017
_____________________________________________________________________________

Margreet is voor mij een plezierige en onpartijdige gesprekspartner en luisterend oor, even ‘uitrazen’ kan en mag gewoon. Ik vertrouw haar volledig, zij is heerlijk down to earth en geeft interessante en leuke opdrachten om je aan het denken te zetten en zelf oplossingen te bedenken en hoe anders te reageren in situaties. De gesprekken hebben me een mooi inzicht gegeven in mijn huidige rol en hoe ik me daarin staande kan houden.

Sandra
2016
______________________________________________________________________________

I came to Margreet for coaching because I couldn’t imagine what the next step could or should be in my career as an experienced assistant. She had kept contact over the years which is one of her strengths. Her background as a secretary and her experience in this ever-changing market made her the right person to contact. What I appreciate most about Margreet is that she tells it like it is. Her advice and insights are smart, honest and succinct. She took the time to know me and provide the tools I needed to evolve. In our coaching sessions I felt heard and learned to focus on my strengths and build on them, to look at my weaknesses and turn them into strengths. I was able to see myself in a clearer light, to delve a little deeper into what I desired in my work life balance and to believe more in myself.

I thoroughly enjoyed our sessions. Thanks again, Margreet!

Yvonne
2015
______________________________________________________________________________

Via een vriendin ben ik in contact gekomen met Margreet.

Gedurende de coaching sessies met Margreet heb ik een goed beeld kunnen krijgen van mijn karaktereigenschappen en de sterke en zwakke kanten die mij helpen of tegenwerken. Margreet moedigt je aan naar jezelf te kijken en begeleidt je bij de vorming van inzichten over jezelf en de mogelijkheden die daaruit voortvloeien. Dankzij de gesprekken met Margreet heb ik een aantal zaken voor mezelf op een rijtje kunnen zetten en ben ik me bewust geworden van veranderingen die ik moet aanbrengen, zowel op zakelijk gebied als in mijn persoonlijke leven.

Margreet is enthousiast en empatisch en stelt mensen gauw op hun gemak.

Saskia
2015
_______________________________________________________________________________

Op een zeker moment in mijn loopbaan kwam ik in contact met Margreet. In no-time bleek dat wij een echte klik hadden. Het voelde bevrijdend.

Coaching op het persoonlijke vlak:
Margreet heeft mij geholpen bij het erkennen en verwerken van mijn gevoelens. Door invoelende gesprekken heeft ze mij bewust gemaakt van mezelf, van mijn eigen kracht. Soms gebeurde dit door mij een spiegel voor te houden: Margreet is bovenal eerlijk. Margreet heeft me laten zien dat ik vanuit deze kracht mezelf kan presenteren en van daaruit opereren. Zij brengt haar enthousiasme op een sprankelende manier over. Door aandacht te geven aan mijn persoonlijke vorming betekende dit voor mij een prima start bij mijn oriëntatie naar een andere functie en de bijbehorende acties.

Coaching op professioneel vlak:
Margreet kon mij door haar uitgebreide ervaring met zowel collega’s, het vakgebied als werkgevers op hoog niveau nuttige tips geven. Haar niet aflatende energie bij het overleg over (weer) een nieuw sollicitatietraject vond ik bewonderenswaardig. Naar mijn mening kunnen kandidaten en werkgevers slechts groot vertrouwen hebben in Margreet.

Margreet, je bent een topper!

In dankbaarheid,
Monique Murk
2015
______________________________________________________________________________

De coaching van Margreet Hansink is een belangrijke ondersteuning voor secretaressen van elk niveau. Margreet speelt goed in op individuele behoeften. Als doorgewinterde directiesecretaresse kwam ik op het punt in mijn carrière van “en wat nu ”. Samen met Margreet hebben we een persoonlijkheidsanalyse gemaakt met in achtname van mijn karakter, sterke en zwakke kanten en interesses. Ik heb dat als zeer verhelderend en motiverend ervaren.

In latere coachingssessies heb ik goed met Margreet kunnen sparren over de veelvoud van situaties waar je in je loopbaan zoal tegenaan loopt. In deze gesprekken aarzelt Margreet niet om een spiegel voor te houden en het geeft mij inzicht in mijzelf en ook als medewerker binnen mijn organisatie. Dit is een enorme stimulans. Margreet is een sprankelend persoon en heeft de gave mensen te stimuleren en motiveren.

Marion
2014