Je verdient,respect,door het te geven

Opleidingen

Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk om ervoor te zorgen dat je duurzaam inzetbaar blijft in de arbeidsmarkt en van waarde voor de organisatie waarvoor je werkt. Het volgen van opleidingen is een van de instrumenten die je hiervoor kunt inzetten.

Kandidaten die zich hebben aangemeld bij ons bureau zijn veelal ervaren management ondersteuners die het vak onder de knie hebben en op de hoogte zijn van praktische ontwikkelingen op het gebied van ICT.

Om ervoor te zorgen dat je een stap verder komt in je carrière, kan het zinvol zijn aanvullende opleidingen te volgen. Dit kan een verdieping zijn binnen de discipline waarin je werkt bijv. financiën, human resources, communicatie, productie, algemeen management etc.

Het aanbod aan opleidingen is groot. Hoe kies je de opleiding / cursus die bij je past? Bedenk ook goed of je de benodigde tijd kunt vrijmaken om de opleiding af te maken.

Onderstaand een aantal instituten waar wij persoonlijk ervaring mee hebben. Voor specifieke vragen kunnen wij putten uit ons relatienetwerk en de juiste informatie voor je boven tafel krijgen.

  • Open Universiteit, mogelijkheid tot het volgen van losse modules, www.ou.nl.
  • Schouten en Nelissen, breed opleidingspakket, www.sn.nl
  • NCOI, praktijkgerichte opleidingen en trainingen, www.ncoi.nl

Voor meer informatie bel 023-5580006 of neem contact met ons op.