Je deelt,je kennis,om te groeien

Workshop “Je CV als visitekaartje”

Hoe presenteer je je zodanig dat er serieus naar jou als mogelijk nieuwe medewerker wordt gekeken? Honderd sollicitanten op één vacature zijn op dit moment niets bijzonders. Wat moet je doen om ervoor te zorgen dat je in ieder geval wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek? Zorg dat je cv je visitekaartje is!

Margreet Hansink en Anne Timmer zien dagelijks vele CV’s en dat ook al jarenlang. Vanuit de kennis en ervaring die zij die jaren hebben opgedaan, hebben zij een workshop ontwikkeld. Margreet is gecertificeerd NLP master, Anne studeerde Nederlands. In 1,5 uur tijd leer je een professioneel cv op te stellen. Praktijkvoorbeelden, handvatten, training en advies in een werkgroep die nooit groter dan 5 personen zal zijn. De workshop wordt ook in een 1 op 1 setting gegeven.

De kosten voor deze workshop bedragen € 100,00 ex BTW plus cursusmateriaal.

Vul het onderstaande formulier in om in te schrijven voor de workshop. Voor meer informatie bel 023-558 00 06

voornaam

achternaam

bedrijfsnaam

adres

postcode

plaatsnaam

telefoonnummer

e-mailadres

Betalings- en annuleringsvoorwaarden
Na aanmelding ontvang je per e-mail een factuur. Deze dient per omgaande voldaan te worden. Je betaling is je deelnamebewijs. De inschrijver heeft recht op deelname zodra het factuurbedrag op de rekening van Hansink & De Looper is bijgeschreven. Bij annulering tot 48 uur voor aanvang van de workshop wordt 50% van het factuurbedrag geretourneerd. Bij annulering binnen 48 uur wordt niets geretourneerd.