Food for Thought”, 6 november 2018

Gepubliceerd op 7 november 2018

Dinsdag 6 november jl. organiseerde Hansink & De Looper wederom een Food for Thought diner met als onderwerp: ‘Geven’. Een onderwerp dat dicht bij Anne en mij ligt. Het doet ons altijd veel plezier om een mooie tafel te dekken, vol te zetten met heerlijke gerechten, de gasten te ontvangen en zo alle ingrediënten voor een geslaagde avond te verzorgen.

En een geslaagde avond werd het zeker. De sfeer was ontspannen, gezellig, open en relaxt. Bij het voorstelrondje kwam het onderwerp al meteen ter sprake. Iedereen had er over nagedacht. ‘Geven’ kwam tot uiting in het verlenen van service aan je manager, anderen (op een positieve manier) gebruik laten maken van jouw ervaring en het geven complimenten. Hoe blij en verast kan je zijn als iemand zomaar iets voor je doet. In het verlengde daarvan ligt natuurlijk ook het ontvangen. Ook belangrijk om daarvoor open te staan en te waarderen. Balans bleek het toverwoord tussen geven en nemen; bewaken van je grenzen zodat er een evenwicht ontstaat en blijft.

Het was een geanimeerde, gezellige avond aan de keukentafel van Hansink & De Looper.

Wij danken Inge, Chantal, Fred, Jacqueline, Ruth en Nicolette voor hun inbreng, openheid en gezelligheid! Het was een heerlijke avond!

Voor de liefhebber staan de recepten hieronder!

Recept baba ganoush

Recept piemontese paprika

2018-11-07 (2)

IMG_0306

IMG_0307

IMG_0308

IMG_0309