Food for Thought, 25 februari 2020

Gepubliceerd op 28 februari 2020

Dinsdag 25 februari jl. organiseerde Hansink & De Looper wederom een Food for Thought diner met als onderwerp: ‘De kracht van Social Media’.

Na het voorstelrondje, waarin iedereen aangaf wel of geen expert te zijn op Social Media, werd het onderwerp verder uitgediept. LinkedIn bleek door iedereen gebruikt te worden. Sommigen gebruikten social media om ‘te gluren bij de buren’ en anderen om ideeën op te doen. Wat iedereen beaamde, is dat je je er soms in kunt verliezen, steeds maar weer doorklikken op een volgend bericht en voor je het weet, ben je een uur verder. Wat heel duidelijk werd, is dat persoonlijk, ‘face to face’ contact nooit vervangen kan worden door Social Media. Echte gesprekken, elkaar in de ogen kijken is en blijft een essentiële vorm van communicatie. En met die conclusie waren Anne en ik heel blij. Voor ons is persoonlijk contact de belangrijkste vorm van communicatie en is social media een prima ondersteuning. Er werden geanimeerde gesprekken gevoerd aan tafel, er werd naar elkaar geluisterd en er werden tips aan de hand gedaan.

Het was een mooie avond aan de keukentafel van Hansink & De Looper en natuurlijk werd er genoten van het eten. Wij danken Reanne, Francijn, Barbara, Monique, Iris en Ellen voor hun inbreng, openheid en humor!