Food for Thought 20 september 2016

Gepubliceerd op 22 september 2016

Dinsdag 20 september jl. organiseerde Hansink & De Looper wederom een Food for Thought diner. Het thema van de avond was: “Hoe bouw en onderhoud je je relatienetwerk?”.

Het voorstelrondje werd al meteen een geanimeerd gesprek waarin iedereen enthousiast inhaakte op de verhalen van elkaar. Over het bouwen en onderhouden van je netwerk kwamen we tot de conclusie dat de manier waarop je dit doet, moet passen bij je persoonlijkheid en de reden waarom je het doet. Interesse in mensen, communicatieve vaardigheden en een goed geheugen werden als vaardigheden genoemd die het netwerken een stuk makkelijker maken. Het vinden van je eigen manier hierin is essentieel zodat het iets ‘natuurlijks’ is/wordt. Als iemand vragen uit haar netwerk krijgt, gaf iedereen aan dat zij graag bereid was te helpen. Het stellen van een hulpvraag lag anders, dat bleek niet altijd even gemakkelijk. En natuurlijk gebruik je je netwerk niet alleen om iets te vragen maar ook om contact met elkaar te houden en interesse te stellen in de ander omdat je dat echt meent!

Het was een zeer geslaagde avond aan de keukentafel van Hansink & De Looper. De sfeer was open, er werden veel verhalen gedeeld over werk, reizen, opleidingen en natuurlijk over eten! Iedereen genoot van alle gerechten die op tafel stonden. Wij danken iedereen voor haar inbreng.

Deze avond waren de volgende kandidaten te gast aan onze keukentafel:

– Marion Abbenhuijs, freelance management ondersteuner
– Esther Drukker, executive assistant Philips
– Bianca Nagtegaal, directiesecretaresse Dura Vermeer Divisie Infra
– Simone Zindel, directiesecretaresse Rabobank IJmond
– En natuurlijk Anne en Margreet

Voor de liefhebber staan de recepten hieronder! Het volgende Food for Thought diner staat gepland op 25 oktober 2016.

Hartelijke groet,
Anne Timmer en Margreet Hansink

Recept speltsalade

Recept paprika á la Piemontese

2016-09-20 17.08.00

2016-09-20 17.08.06

2016-09-20 18.18.43

2016-09-20 18.18.56

2016-09-20 18.19.02