Food for Thought”, 18 september 2018

Gepubliceerd op 20 september 2018

Dinsdag 18 september jl. organiseerde Hansink & De Looper wederom een Food for Thought diner met als onderwerp: ‘Diversiteit’. En dit voerden we door in de gerechten. Toen de gasten arriveerden, stond de tafel vol met gerechten, uiteenlopend van Griekse köfte, Sardijnse fregola en Indonesische gado gado. En hoe wonderwel goed smaakte dit allemaal bij elkaar…..

Het was een mooie metafoor om dit onderwerp van de avond in te leiden, het omarmen van verschillen. Het onderwerp werd van alle kanten belicht, wel of geen quota voor vrouwen aan de top tot aan verschillen in bedrijfsculturen. Iedereen aan tafel vond dat diversiteit verrijkt, het geeft nieuwe inzichten en vraagt daarnaast om aanpassingsvermogen en flexibiliteit. Naast het onderwerp werd er van alles gedeeld aan tafel. Het was een mooie nazomeravond aan de keukentafel van Hansink & De Looper.

Wij danken Saskia, Annemieke, Cindy, Marielle, Mieke en Daniella voor hun inbreng, openheid en gezelligheid! Anne en ik hebben genoten!

Voor de liefhebber staan de recepten op onze website! Het volgende Food for Thought diner staat gepland op 6 november 2018.

Recept gado gado

Recept köfte

Recept fregola salade met artisjokharten, tomatentapenade en groene kruiden

IMG_0084

IMG_0032 (002)

IMG_0085