Food for Thought 12 maart 2019

Gepubliceerd op 14 maart 2019

Dinsdag 12 maart jl. organiseerde Hansink & De Looper wederom een Food for Thought diner met als onderwerp: ‘Plezier in je werk’. Een onderwerp dat wij de laatste tijd behoorlijk nader hebben bekeken met onze enquête, waarin we de kandidaten in ons bestand hebben gevraagd hoe het staat met hun beleving van werkplezier.

Tijdens het voorstelrondje kwam het onderwerp direct op tafel en volgde er een geanimeerde discussie. Uit de resultaten van onze enquête kwam naar voren dat autonomie, een goed contact met je leidinggevende/collega’s en balans tussen werk en privé de meest belangrijke factoren zijn die bedragen aan werkplezier. In de gesprekken aan tafel bleek ook dat het belangrijk is dat je echt ‘gezien’ wordt in een organisatie en niet zomaar voor lief genomen wordt. Binnen bepaalde branches ben je als management ondersteuner bijna ‘onzichtbaar’, een soort ondergeschoven kind. Gelukkig bleken onze tafelgenoten dit alles een grote dosis humor te kunnen relativeren!

Het was een geanimeerde, gezellige avond aan de keukentafel van Hansink & De Looper. Wij danken Renata, Lydia, Anja en Estelle voor hun inbreng, openheid en humor!

Recept kippendijen met ras el hanout uit de oven

IMG_0540

IMG_0578

IMG_0597