Food for Thought”, 19 november 2019

Gepubliceerd op 20 november 2019

insdag 19 november jl. organiseerde Hansink & De Looper wederom een Food for Thought diner met als onderwerp: ‘De attente collega: ben jij dat altijd?

We starten de avond met een voorstelronde en onderling werden direct allerlei verbanden met elkaar gelegd. Attent zijn bleek voor iedereen een andere invalshoek te hebben. Het werd verbonden met collegialiteit, met verantwoordelijkheid en met organisatiesensitiviteit. Het aanzetten van je voelhorens, het signaleren als een collega niet helemaal lekker in zijn of haar vel zit. Een collega coachen hoe om te gaan met een leidinggevende, mensen wijzen op hun verantwoordelijkheden en natuurlijk ook af en toe zorgen voor een gezellige sfeer.

Uiteraard waren Anne en ik zo attent om onze gasten een heerlijke Indische rijsttafel voor te zetten. De tafel was gevuld met allerlei gerechten zoals rendang, ajam paniki en gado gado. Het was een mooie, inhoudsvolle avond aan de keukentafel van Hansink & De Looper. Wij danken Marion, Martine, Yvette en Stephanie voor hun inbreng en openheid!